Nieuwe gigs

17 Aug 2010 by admin, Comments Off

Druk bezig met de programmering voor komend seizoen. Twee nieuwe gigs waarvan een inmiddels is geweest:
- Zondag 15 augustus, Sonsbeek Acoustics bij de Tellegenbank, Sonsbeek Park Arnhem in het kader van Park Open. Volgende week komen er enkele opnames on-line als de harde wind geen roet in het eten heeft gegooid (wat een metafoor!). Het was namelijk een akoestisch buitenoptreden. Check daarvoor: www.sonsbeekacoustics.nl

- Donderdag 16 september, 20.00-21.00u. Nijmegen Unplugged (courtesy Stichting PAN) in de bibliotheek Zwanenveld, Nijmegen. Volledig akoestisch optreden, maar nu hopelijk zonder wind…

Heb je nog tips of heb je een gelegenheid waarop je wil dat ik kom spelen al dan niet met de Sweet Hideaway? Drop me a line at erik@kontrapunt.nl!

Comments are closed.

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Embed Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Sponsored by Envision Monitors.