John Mayer / Dave Matthews Tribute

25 Jan 2011 by admin, Comments Off

Vrijdag 5 februari om 21.00u spelen we (Mark TV, Maarten en ik) in Cafe Dijkstra op het Nijmegen Oost Tribute festival. De keuze voor een tribute was snel gemaakt: John Mayer, Dave Matthews en hier en daar wat Jason Mraz, gelardeerd met een Eek song voor wat kruidigheid (ahem). Ik hoor vaker dat mijn stem wat op Mayer lijkt, dus dan de uitdaging maar eens aangaan!

Dit is wel een mooie gelegenheid om de songs van deze heren eens goed te doorgronden. En dat op zich is al een feest. Om van het optreden nog maar niet te spreken.
Qua songs is het de uitdaging om met minimale middelen (zang gitaar cajon en sax) de kern van de zaak te raken. Oftewel: to touch the core of the music, grab it and move the world. Erg veel zin in dus.

En jullie? Kom naar:
Cafe Dijkstra, Daalseweg, Nijmegen, 5 februari 2011. Aanvang: 21.00u.

Comments are closed.

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Embed Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Sponsored by Envision Monitors.