Optredens en preproductie album

1 Feb 2011 by admin, Comments Off

De CD-presentatie van de ZEP CD (met daarop Dancing with my love) is achter de rug. Het nieuwe jaar is weer goed begonnen en er zijn weer optredens in aantocht. Erg leuk is dat we akoestisch mogen openen voor Ruben Hein in de Groene Engel te Oss op 25 februari. Check de pagina Gigs voor alle data.

Verder zijn we hard aan het werk aan de preproductie voor wat toch bijna zeker een klein album of een uit de kluiten gewassen EP gaat worden. Voorlopige tracklist (willekeurige volgorde):

- Words & Looks

- Living It High

- Believe

- Play

- Clueless

- Happens to be

- Ferris Wheel

- Dancing with my love

- Love’s never cast in vain

- Nog verzoekjes? Lemmenoow…

Groetjes van Eek

Comments are closed.

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Embed Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Sponsored by Envision Monitors.