Gesel XL

23 Feb 2012 by admin, Comments Off

Zaterdag 25 februari spelen we in het Huis van Puck te Arnhem in het kader van het project Picture Book. Een aantal singer-songwriters van het Gelders Singer Songwriter Festival zijn gevraagd om aan de hand van een oude zwart wit foto een liedje te schrijven om die avond ten gehore te brengen tijdens Gesel XL, het Gelders Popweekend.

Eek is ook gevraagd en heeft het nummer Boxes geschreven over de kracht van herinneringen. Komt dat zien! Picture Book figureert vanaf 19.30u in het Huis van Puck. Het nummer zal vanaf binnenkort te horen zijn op deze site en later verschijnen op de langverwachte Eek EP.

Comments are closed.

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Embed Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Sponsored by Envision Monitors.